Next Step Halfjaar Programma

In dit intensieve Next Step Halfjaar Programma leren wij je de vaardigheden, de theorie én de mindset die nodig zijn voor succesvol ondernemen.

Wij helpen je bij 3 belangrijke onderdelen van een succesvolle onderneming:

 1. Sales
 2. Marketing
 3. Persoonlijk Leiderschap

In dit programma word je een halfjaar lang intensief begeleid bij het zetten van jouw Next Steps. Natuurlijk moet je het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen!

Veel business coach-opleidingen missen de implementatie-fase. Omdat het implementeren van nieuwe stappen heel spannend kan zijn, nemen wij je aan de hand bij alles wat je tegenkomt. Zowel de praktische als de persoonlijke begeleiding bij deze nieuwe stappen. Op deze manier lukt implementeren wel! Wij geloven dat dit juist essentieel is. Om die reden is er veel ruimte voor vragen over implementatie en helpen wij je met structuren om het geleerde daadwerkelijk toe te passen.

In het Next Step Halfjaar Programma van de Academie zijn de volgende modules opgenomen: 

Mind your Mindset

In deze module leer je:

 • een mindset die essentieel is om succesvol te kunnen ondernemen
 • wat jou tegenhoudt om succesvol te ondernemen, zodat je jouw belemmeringen kunt aanpakken (zoals bijv: wie zit er nu op mij te wachten, ik ben nog niet goed genoeg, ik ben het niet waard, ik kan het niet), waardoor niet alleen je zelfvertrouwen toeneemt, maar ook je plezier en resultaten.
 • jouw eigen waarde voelen zodat je weet wat jou als aanbieder echt bijzonder maakt en wat jouw toegevoegde waarde is.
 • makkelijker keuzes maken doordat je bewust wordt van dat wat echt belangrijk voor je is en door het krijgen van de juiste focus
 • beter prioriteiten stellen zodat NEE zeggen op de juiste momenten makkelijker wordt.
 • hoe je dat wat niet voor je werkt kunt veranderen, op een manier die bij jou past.
 • eventuele weerstand tegen het verkopen van je aanbod overwinnen en er echt plezier in te hebben.

Vloeiend Verkopen

In deze module leer je:

 • wie jouw ideale klanten zijn. Want ideale klanten waarderen jou en zijn graag bereid goed te betalen voor jouw diensten.
 • een slim en aantrekkelijk aanbod creëren waarmee jouw klanten een fantastisch resultaat halen. Dit resultaat is niet afhankelijk van het aantal uren dat je werkt!
 • hoe je het resultaat van jouw aanbod vergroot waardoor klanten super enthousiast zijn en bij je terug willen komen. Dat scheelt acquisitie tijd!
 • omgaan met bezwaren van klanten (te duur, het komt nu niet uit etc.), waardoor een NEE alsnog een JA kan worden. Daarnaast zullen klanten met bezwaren extra commitment hebben en betere ambassadeurs zijn voor jou en jouw onderneming. Klinkt goed toch?

Moeiteloze Marketing

In deze module leer je:

 • waar jouw ideale klant zich bevindt zodat je op een efficiënte manier je marketinginspanningen gericht kunt inzetten.
 • hoe je je ideale klant bereikt, zonder heel veel tijd aan acquisitie te besteden.
 • hoe je e-mailmarketing kunt gaan inzetten.
 • jezelf echt als expert neerzetten, waardoor klanten bereid zijn hogere prijzen te betalen en waardoor je je toegevoegde waarde beter voelt.
 • welke social media kanalen je voor jouw ideale klant het best kunt gebruiken en welke juiste niet, zodat je je niet overal tegelijk in stort.
 • een marketingkalender maken, zodat in één oogopslag duidelijk is wat er komend jaar moet gebeuren. Dat geeft enorm veel rust.

Wat biedt het Next Step Halfjaar Programma jou?

 1. 5 hele trainingsdagen en een halve terugkomdag.
 2. 6 Individuele coachsessies om te zorgen dat je de stappen daadwerkelijk zet. Deze gesprekken heb je 1x maand, en vinden zowel live als telefonisch plaats.
 3. 3 Mastermindssessies. In deze geleide, telefonische intervisie met de groep, wordt een thema behandeld waarbij iedere deelnemer zijn vraag kan inbrengen. Aan het eind van de Mastermind heeft iedere deelnemer helder welke eerste stap je kan zetten in de oplossing van jouw vraagstuk.
 4. Dit programma voorziet in Emergency Coaching. Dat houdt in dat je dringende vragen kunt stellen via app of email. We bellen je dan binnen 24 uur terug om je te helpen. Deze Emergency coachcalls duren zolang als nodig is, maar nooit langer dan 30 minuten.
 5. En last but not least werken we met een Buddy-systeem. Je kiest een buddy uit de groep waarmee je elke week contact hebt om je vorderingen mee te bespreken. Ook als je even vast loopt kan een buddy je helpen. Natuurlijk is een buddy ook om je successen mee te vieren. En daar zullen er veel van zijn tijdens dit traject!
 6. Tijdens de trainingsdagen word je volledig verzorgd met een lekkere, gezonde lunch, koffie/thee etc.

Deelnemers

Wij werken met kleine groepen van maximaal 16 deelnemers. Dat is een bewuste keuze. Door met een kleine groep te werken, kun jij als deelnemer ook daadwerkelijk resultaten behalen en krijgt iedereen de persoonlijke aandacht die hij/zij verdient.

The Next Step Intake

Om samen met jou te bepalen of The Next Step jou op dit moment kan helpen, spreken we elke deelnemer vooraf via een intake. In dit gesprek bekijken we samen waar je staat en waar je naar toe wilt. Verder bespreken de investering voor dit traject en leggen we de voorwaarden van deelname aan je voor. Mochten we denken dat dit halfjaar programma nu niet past voor je, dan zullen we dat eerlijk aangeven.

Meld je hier direct aan voor the Next Step Intake!

Data

Neem contact op voor startdata.

Locatie

Nest, werkplek voor groeiers
Laan van Kronenburg 14, Amstelveen
Makkelijk en gratis parkeren.

Boek een vrijblijvend intakegesprek

Aanbod

Aanmelden academie

Agenda Academie

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Nog vragen? Neem dan contact met ons op.
Contact