Next Step VIP Coach Programma

Het Next Step VIP Coach Programma is een intensief één op één coachtraject volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften bij het nemen van de Next Step met je onderneming.

Stagneert jouw groei? Lukt het je niet je bedrijf beter te laten lopen? Je loopt eigenlijk vast.

Of loopt jouw bedrijf al best lekker, maar wil je echt naar het volgende level? Wil jij nu eindelijk die stap zetten waar je al zo lang van droomt? In het Next Step VIP Coach Programma wordt jij individueel begeleid op je business en je persoonlijk leiderschap.

In dit programma krijg je intensieve begeleiding van één of meerdere coaches die aangesloten zijn bij de Academie voor Succesvol Ondernemen. Hoe de invulling van jouw coachtraject is afhankelijk van jouw coachvragen en welke expertise daarvoor nodig is.

Wil je meer weten over dit Next Step VIP Coachtraject? Boek dan een vrijblijvend intakegesprek. De intake start met het beantwoorden van een aantal vragen over jou en je business. Daarna zal een face to face intake worden ingepland waarbij wij samen met jou kijken of het Next Step VIP Coach Programma is wat jij nu nodig hebt.

Boek een vrijblijvend intakegesprek

Aanbod

Aanmelden academie

Agenda Academie

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Nog vragen? Neem dan contact met ons op.
Contact