Durf te kiezen!

Makkelijker gezegd dan gedaan.
De ene keer gaat het maken van een keuze mij gemakkelijk af. Maar ik heb ook regelmatig meegemaakt dat het maken van een keuze mij veel stress opleverde en zelfs slapeloze nachten.

Ik weet nog goed dat ik het anderhalf jaar geleden Spaans benauwd kreeg van het maken van de keuze om een 2e bedrijf op te richten, een Academie voor Succesvol Ondernemen. Ik vond het ongelooflijk spannend. Ik had immers al een bedrijf (INZICHT-IN-ZICHT). Ik maakte het heel groot, en kreeg daardoor gedachtes als kan ik het wel, zijn er ondernemers die op een dergelijk aanbod zitten te wachten. En aan de andere kant wilde ik héél graag samenwerken en geloofde ik in het concept van de Academie.

Hoe ik uiteindelijk de keus heb gemaakt?

Keus 

Er was eens een prachtige vogel – sterk, vrij een heel moedig. Er was niets waar hij bang voor was. Hij vloog waar hij maar naartoe wilde en was heel trots op zijn prachtige en kleurrijke veren. Op een dag besloot de vogel om zijn vrijheid op te geven en een nest voor hemzelf te bouwen. En dus begon hij, één voor één, zijn veren te plukken en hij gebruikte ze om een prachtig nest te bouwen; een nest dat comfortabel was en hem een echt gevoel van veiligheid gaf. En de vogel was gelukkig. Maar hij kon niet langer vliegen. (Afrikaanse volksvertelling)

Ik heb de keuze gemaakt om uit mijn comfortzone te komen en te vliegen. De afgelopen anderhalf jaar heb ik veel geleerd over het opnieuw opzetten van een bedrijf, over samenwerken, over wat ik wel en niet wil. Een boeiend leerproces dat ik niet had willen missen.

Durf te kiezen.

Als je een keus moet maken en je maakt hem niet, dan is dat ook een keuze. Mits je de consequenties daarvan kunt nemen. Want als je afwacht totdat de ander een keuze voor je maakt, dan heb je het stuur niet zelf in handen. Dan overkomt het je. Je sluit jezelf af en ontneemt jezelf de kans om te doen wat je zélf wilt.

Sta jij op een kruispunt?

Heb je een belangrijke keuze te maken. Wil jij uren piekeren, wikken en wegen en slapeloze nachten voorkomen? Investeer 4 uur van je tijd en wat geld en leer hoe je makkelijker de juiste keuzes kunt maken tijdens mijn gelijknamige Masterclass. Bovendien heb je van hetgeen je leert ook profijt bij het maken van toekomstige keuzes. Want keuzes maken zal iedere keer weer op je ondernemerspad komen. Hoe makkelijker je daarmee om kunt gaan hoe beter.

Masterclass makkelijker de juiste keuzes maken

Meer informatie…..

Masterclass makkelijker de juiste keuzes maken

Deel je dit bericht op social media dan mag je voor 75 euro deelnemen ipv 97 euro (incl. BTW).
Schrijf je in door mij te mailen op anja@avsuccesvolondernemen.nl en vertel op welke social media je hebt gedeeld.