Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Vergeet business plannen van 40 pagina’s en weken werk! Ook een business plan kan kort en krachtig zijn en bovendien stap voor stap in elkaar gezet worden.

Vraag jij je wel eens het volgende af?

  • Klopt mijn aanbod nog wel met mijn doelgroep?
  • Waar ligt mijn kracht ten opzichte van de concurrentie?
  • Heb ik het juiste verdienmodel om te kunnen groeien?
  • Waar liggen mijn risico’s?
  • En hoe meet ik mijn succes?

Masterclass Lean Business Model Canvas

Aan de hand van het Lean Business Model leer je tijdens deze Masterclass in 9 simpele stappen de essentie van jouw business vast te leggen in een model, dat past op één A-4tje. In onderlinge samenhang tussen de verschillende onderdelen, komt er zo een duidelijke lijn in jouw bedrijf.

Overzichtelijk en helder

Deze masterclass Lean Business Model helpt jou om focus aan te brengen in je totale business propositie, die meer is dan alleen de diensten of producten die je voert. Stap voor stap bouw je een overzichtelijk beeld op van waar de meerwaarde van jouw bedrijf ligt, hoe je je verdien-model kunt inrichten en wat je hebt te doen om er een succes van te maken.

Aan het eind van de Masterclass heb je een handzaam formaat om je business ideeën te delen met anderen. Je kunt het makkelijk updaten met voortschrijdend inzicht. En zo steeds beter afstemmen op jouw plek in de markt.

Schrijf je nu in

Datum

Donderdag 19 april van 13.00 – 17.00 uur.

Kosten 

147 euro, excl. BTW.

Indien je boekt vòòr 15 april betaal je 97 euro.

Genoemde bedragen zijn excl. BTW.

Ja, ik wil mijn Lean Business Model maken

Miriam Luijken

Miriam Luijken van Techlane Innovation werkt als Agile coach met innovatie teams. Ze hanteert allerlei lean and agile methoden om snel in actie te komen en voortgang te boeken. Het business-model-denken staat hierin altijd centraal.

Aanmelden