For Free2019-04-26T14:26:26+02:00

For Free

Op deze For Free pagina vind je onze gratis te downloaden e-books en blogs over onderwerpen die jou helpen met succesvol(ler) ondernemen.

Daarnaast geven wij regelmatig boekentips.

Wil je niets van ons aanbod en tips missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en krijg steeds als eerste alle informatie over succesvol ondernemen!

Aanmelden nieuwsbrief

  E-mailadres (*)

  Voornaam (*)

  Achternaam

  Boekentip

  Boekentip

  Vorig jaar las ik het boek Een werkweek van 4 uur van Timothy Ferris. Als je heel hard aan het werk bent, triggert deze titel jou wellicht ook. Mij in ieder geval wel. Wat bleek, een lekker praktisch boek met opdrachten waarmee je aan de slag kunt. Wat ik ook gedaan heb. Ik ben onder andere met de 80/20 regel aan de slag gegaan. We hebben er zelfs aandacht aan besteed in onze gratis videoserie (gratis videoserie). Daarnaast heeft hij een manier van kijken op werken die je aan het denken zet. Werk jij om te werken of zet jij je tijd ze effectief mogelijk in, om ook tijd voor andere zaken te hebben?  

  Aanvragen Next Step Coachcall

  Ben jij toe aan de Next Step met jouw onderneming?

  Wil jij weten wat jij als eerste moet doen om de volgende stap te zetten?

  Geef je op voor een Next Step Coachcall t.w.v. € 147,-.

  Éen keer per maand verloten wij een gratis coachcall.

  In dit gesprek van ca. 45 minuten zal één van onze experts samen met je kijken wat jouw Next Step kan zijn. Geef je snel op via info@avsuccesvolondernemen.nl

   Download het gratis e-book

   Download Gratis

   Recente berichten

   Alle berichten
   Nog vragen? Neem dan contact met ons op.
   Contact
   Go to Top