Academie voor Succesvol Ondernemen – Over ons

Academie voor Succesvol Ondernemen

Missie

De Academie voor Succesvol Ondernemen richt zich op het bevorderen van succesvol ondernemen. Wij zijn ervan overtuigd dat succesvol(ler) ondernemen te leren is. Dit doen wij door ondernemers alle aspecten van het ondernemen bij te brengen zodat ze in staat zijn om te doen waar ze goed in zijn, waar hun passie ligt én waarmee ze een goed inkomen verdienen. Wij ondersteunen ondernemers bij hun permanente ontwikkeling en groei.

Visie

Wij geloven dat succesvolle ondernemers zich blijven ontwikkelen op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Deze ondernemers zijn bereid om te investeren in tijd, geld en energie. Wij zijn ervan overtuigd dat het leren van alle ondernemersaspecten onder één dak vele malen effectiever is. Daarnaast geloven wij in de meerwaarde van verbinding tussen ondernemers onderling en opleiding door professionele trainers/coaches die het opleidingstraject gezamenlijk op elkaar afstemmen.
De grote kracht zit hem in de combinatie van theorie en implementatie!

De Academie voor Succesvol Ondernemen is er voor en door ondernemers.

De Academie bied jou de kans om te leren van professionele coaches en trainers, die allen zelf ondernemer zijn en daarin succesvol. Mensen die vanuit hun hoofd en hart werken en jou als deelnemer centraal stellen. Er wordt ingaan op jouw individuele leerbehoeften en wensen. Samen met jou ontwikkelen we passende oplossingen waar je echt mee verder kunt. Naast de theorie gaat het erom jouw eigen antwoorden te vinden op je vragen en écht over te gaan tot implementeren. Wij ondersteunen je daarbij, ieder vanuit onze eigen expertise.
Daarnaast biedt de Academie je de gelegenheid ervaringen te delen met mede-ondernemers, een nieuw netwerk op te bouwen én het geleerde direct in de praktijk toe te passen.

Waarom kiezen voor de Academie?

  • Onder 1 dak van A tot Z leren ondernemen,
  • Ontwikkeling op zowel zakelijk als persoonlijk vlak, mogelijk in groepen en individueel
  • Opgeleid door professionele trainers/coaches
  • Onderlinge afstemming van trainers/coaches over het te volgen programma,
  • Gezamenlijke trainingen door trainer/coaches waardoor verschillende aspecten van het ondernemerschap gecombineerd worden. (bijv sales en persoonlijke ontwikkeling)
  • Verbinding: ervaring- en kennisoverdracht dmv intervisies

De Academie verhoogt de succesfactor van ondernemers, door de opzet van het programma én de verbinding onderling.

Academie voor Succesvol Ondernemen – Aangesloten trainer-coaches

Anja de Die | inzicht-in-zicht coaching & training

Ik ben Anja de Die, eigenaar en initiatiefnemer van de Academie voor Succesvol Ondernemen en eigenaar van Anja de Die | inzicht-in-zicht coaching en training.

Als iemand 7 jaar geleden tegen mij had gezegd “Anja, jij gaat je eigen training en coachpraktijk beginnen en daarnaast een Academie voor Succesvol Ondernemen oprichten” dan had ik dat nooit durven dromen en al helemaal niet gedacht dat ik dat zou kunnen. Nu… 7 jaar later heb ik dat wel gedaan!

Onbewust heeft er altijd al een ondernemer in mij gezeten. Ik heb 10 jaar bij Randstad Uitzendbureau gewerkt. Begonnen als intercedente en later als projectmanager op de KLM accountvestiging. In beide functies was ik eigenlijk ondernemer binnen een grote organisatie. Ik was verantwoordelijk voor mijn eigen omzet, klanten en uitzendkrachten. Als mensenmens vond ik het toen al prettig om mensen in beweging te krijgen naar een passende baan, om contacten te hebben met bestaande klanten en nieuwe klanten binnen te halen. Het motto van Randstad “Zeg wat je doet, en doe wat je zegt” heb ik mijn hele werkende leven meegenomen.

In 2011 ben ik gestart met een NLP opleiding en mede door wat ik daar leerde heb ik bewust gekozen mijn eigen pad te gaan. Inmiddels heb ik heb ervaren dat als je daadwerkelijk in zelfvertrouwen je eigen pad durft te gaan, de dingen doet die voor jouw belangrijk zijn, én daarin gelooft, je datgene kunt bereiken dat je eerst niet voor mogelijk hield. Van daaruit ontstond mijn missie om anderen daarin te gaan begeleiden en startte ik mijn eigen trainings- en coachpraktijk INZICHT-IN-ZICHT en in januari 2016 de Academie voor Succesvol Ondernemen.

Hierin begeleid ik ondernemers om in beweging te komen en te blijven. Door los te komen van patronen en gedachtes waar ze in vast zitten. Om dat wat niet voor ze werkt om te buigen naar dat wat wel voor ze werkt. Om ze te begeleiden zich verder te ontwikkelen in hun persoonlijk groei. Om hun eigen pad te gaan. En het beste uit zichzelf te halen door ze te leren hoe ze optimaal hun kwaliteiten en talenten kunnen inzetten.

Ik heb de overtuiging dat je als ondernemer in tijd, energie en geld te investeren hebt op zowel zakelijk vlak als in je persoonlijke ontwikkeling. De sleutel tot succes zit namelijk in jezelf.

Sinds 2016 ben ik als coach betrokken bij het ZAAI coachtraject voor startende ondernemers aangeboden door verschillende gemeentes, o.a. Amstelveen, Aalsmeer en sinds 2018 Diemen. Ik begeleid hierin een half jaar startende ondernemers om succesvoller te ondernemen middels zowel individuele coaching als groepstraining.

MIND DIRECTION | Harde resultaten met zachte sales

Ik ben Marie-José Giebels en zolang ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in communicatie. Een jaar of 10 lang heb ik bij mediabureaus gewerkt waar ik de onderhandelingen deed met radio- en televisiezenders voor onze adverteerders. Ik had een inkoopbudget van € 200 miljoen. Voor dit bedrag voerde ik veel gesprekken met mijn klanten en minstens zoveel met mijn leveranciers. De manier waarop er gecommuniceerd werd met klanten, intrigeerde mij mateloos. Resultaten waren erg belangrijk, maar niet iedereen was echt benieuwd naar de wereld van die klant, merkte ik. Dat gold niet alleen voor de leveranciers die met mij in gesprek wilde om een graantje van mijn budget mee te pikken, maar ook voor onszelf naar onze klanten toe. Dat voelde erg kil en onverschillig.

Tijdens mijn NLP Master Practitioner en mijn NLP Counselingsopleiding ontdekte ik dat goede resultaten wel degelijk samen kunnen gaan met een prettige, uitnodigende manier van communiceren, met zachte sales. Ik ontwikkelde mijn eigen methode en model.

Met mijn bedrijf Mind Direction help ik bedrijven harde resultaten te halen met zachte sales.

En hier, in de Academie voor Succesvol Ondernemen help ik ondernemers om zichzelf beter te verkopen, door hun eigen waarde te voelen, door een aantrekkelijk aanbod te creëren en door te weten hoe je verkoopgesprekken succesvol maakt én leuk!

Ik geloof in oprechte nieuwsgierigheid, dus voor trucjes, bluffen of voeten tussen de deur moet je niet bij mij zijn. Het geeft me enorm veel plezier om te zien dat mijn klanten leren verkopen en zich daar tegelijkertijd goed over voelen, omdat ze voelen wat ze waard zijn en omdat klanten hun toegevoegde waarde zien.

Verder ben ik moeder van een zoon van 12 en van een zoon en een dochter van 10 jaar. Als obsessieve planner (of controle freak, zo je wilt) kreeg ik wat ik verdiende, of nodig had: Een tweeling! Dat heeft me geholpen relaxter in het leven te staan. Want met 3 kinderen in de luiers is het leven niet maakbaar en moet je je soms overgeven aan de orde (lees: chaos!) van de dag. Ik ben geboren in 1972 en woon met mijn gezin in Ouderkerk aan de Amstel.

Ik zie ernaar uit jou te ontmoeten! Tot snel!

Janke Papa Het Plan

Mijn naam is Janke Papa. Ik ben online marketing specialist en business coach. Ik leer zelfstandige professionals hoe ze, door inzet van online marketing en Personal Branding, beter zichtbaar worden. Door zichtbaar te zijn word je gevonden door je doelgroep. Dat is goed voor je zelfvertrouwen, scheelt je veel (acquisitie) tijd en laat je omzet stijgen.

Ik vind het enorm fijn om mensen te helpen. En vooral om professionals te leren hoe ze beter vindbaar worden voor hun ideale klant. Door mijn jarenlange ervaring als marketing manager in een handelsonderneming en mijn bedrijfskundige achtergrond kan ik ondernemers nieuwe stappen laten zetten met hun onderneming.

Het geeft voldoening als ik van deelnemers aan mijn programma’s hoor dat hun omzet is gestegen. Of dat ze meer zelfvertrouwen hebben gekregen. Of alleen nog maar leuke klanten. Daar doe ik het voor. Dat is míjn passie.

Ik ben gek op reizen. Van het ontdekken van andere culturen en genieten van mooie landschappen, exotisch eten en leuke mensen. Tijdens een jaar backpacken in 1994 heb ik mijn partner, André, ontmoet. Samen hebben we al vele mooie reizen mogen maken. Mijn wens is om in de toekomst mijn bedrijf een deel van het jaar vanuit het buitenland te runnen :- )

Kennispartner Rabobank Amstel en Vecht

De Rabobank is dé ondernemersbank bij uitstek. Als financieel adviseur voor ondernemers weten wij als geen ander waar ondernemers tegenaan lopen bij het uitvoeren van hun business. Of het nu gaat om advies over verzekeringen, een businessmodel of sparren over bedrijfsrisico’s en financieringsvraagstukken. Wij helpen ondernemers graag bij het succesvol zijn. Net als de Academie voor Succesvol Ondernemen. Dat is de reden dat wij ons als kennispartner willen verbinden aan de Academie. Wij ondersteunen de Academie dan ook graag door hun klanten te adviseren over de financiële aspecten van succesvol ondernemen. 

Nog vragen? Neem dan contact met ons op.
Contact